Menu

Bruidsfotografie

YES! Jullie gaan trouwen! Dan komt er een fijne, maar ook spannende tijd aan. Wat zijn er veel dingen om over na te denken voor jullie bruiloft: de perfecte trouwlocatie, muziek, een trouwboeket, de trouwringen, de jurk of het kostuum. En uiteraard een bruidsfotograaf om deze mooie dag voor eeuwig vast te leggen. Waarschijnlijk zitten jullie vol met leuke ideeën voor de mooiste dag van jullie levens. Ik ben graag onderdeel van jullie plannen. Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek en bekijk wat ik als bruidsfotograaf voor jullie kan betekenen.

MEER INFO OVER BRUIDSFOTOGRAFIE VAN BRUIDSFOTOGRAAF JESSIE?

Ik ben een fotograaf, die gespecialiseerd is in bruidsfotografie. Voor een indruk van mijn werkzaamheden, verwijs ik jullie ook graag naar mijn andere website: Trouwfotograaf Jessie.

Bruidsfotograaf voor zachte bruidsfotografie

BRUIDSFOTOGRAFIE BUDGET € 800,-

Wanneer past dit bruidsfotografiepakket bij jullie? Eigenlijk is dit perfect als jullie wat minder foto-aandacht willen besteden aan de aankleding en de details. Bij budgetfotografie start ik bijvoorbeeld bij de first look. Daarna gaan we foto’s maken op een sfeervolle fotolocatie. Daarna is het tijd voor de trouwceremonie met de bijbehorende felicitaties achteraf. Tot slot kunnen we een aantal groepsfoto’s maken.

Het pakket omvat:

 • Bruidsfotografie van maximaal 5 uur
 • De selectie en nauwkeurige nabewerking van de foto’s
 • Minimaal 190 foto’s in hoge resolutie
 • Usb-stick met de foto’s
 • Binnen 48 uur na het ja-woord een sneak preview

 

BRUIDSFOTOGRAFIE BASIC € 1300,-

Dit bruidsfotografie basicpakket past ideaal bij jullie als jullie niet alles, maar wel heel veel vastgelegd willen laten worden. Het moment bijvoorbeeld dat de bruid mooi wordt opgemaakt. Of het moment dat de kapper jullie kapsels perfect in model brengt. Maar ook de mooie foto’s van de trouwjurk, de schoenen en andere details ontbreken niet. Na alle voorbereidingen, komt de zenuwachtige moeder of zus in beeld. Na het aantrekken van de jurk mag de bruid opgehaald worden: de first look. Daarna is het tijd om gave bruidsfoto’s te gaan maken. Deze foto’s zijn zeker niet allemaal stijf geposeerd. Ook kan de fotoshoot op meerdere locaties naar keuze plaatsvinden. Dan komt het belangrijkste moment van de hele dag: de ceremonie en felicitaties. Zodra de ringen om de vingers zijn geschoven, ga ik mee met jullie naar de feestlocatie. Zo wordt ook het aansnijden van de taart en het proosten op de mooiste dag van jullie leven gefotografeerd! Uiteraard kunnen er ook nog groepsfoto’s gemaakt worden.

Het pakket omvat:

 • Bruidsfotografie van maximaal 8 uur
 • De selectie en nauwkeurige nabewerking van de foto’s
 • Minimaal 280 foto’s in hoge resolutie
 • USB-stick met de foto’s
 • Binnen 48 uur na het ja-woord een sneak preview
 • Fotoboek (full colour 20 × 30 centimeter) van 24 bladzijdes.

 

BRUIDSFOTOGRAFIE STANDAARD € 1600,-

Het standaardpakket omvat bijna alles. Vanaf het moment dat de bruid wordt aangekleed, tot de first look tot de openingsdans. Voor het officiële gedeelte is er alle tijd voor een toffe fotoshoot op diverse locaties. Dat neemt meteen de zenuwen voor de ceremonie een beetje. Ook dit gedeelte wordt minutieus vastgelgd. Net als de felicitaties na afloop en het moment dat de taart aangesneden wordt. Later zullen jullie met een glimlach terugkijken als jullie de beelden zien dat jullie elkaar de eerst hap geven. Tussen het borrelen door, kunnen er familiefoto’s gemaakt worden. Vrijwel alles wordt vastgelegd. Ook als jullie daggasten in zijn voor gave foto’s! Het diner en bijbehorende speech ontbreken ook niet. Zodra jullie heerlijk uitgebuikt zijn bij de ondergaande zon, raad ik nog zeker een romantische mini-shoot aan. Daarna komen waarschijnlijk de avond gasten. En gaan jullie de feestavond openen met jullie mega stoere openingsdans!

Het pakket omvat:

 • Bruidsfotografie van maximaal 10 uur
 • De selectie en nauwkeurige nabewerking van de foto’s
 • Minimaal 310 foto’s in hoge resolutie
 • USB-stick met de foto’s
 • Binnen 48 uur na het ja-woord een sneak preview
 • Fotoboek (full colour 20 x 30 centimeter) van 24 bladzijdes.

 

BRUIDSFOTOGRAFIE SUPER € 1900,-

Als jullie elk klein detail van de mooiste dag van jullie leven in beeld willen, is dit het juiste pakket voor jullie! Alles wordt vastgelegd; van het begin tot en met de openingsdans. Hoe dit eruit ziet? Als ik ‘s ochtends aankom bij de bruidegom of bruid worden er foto’s van alles wat met de voorbereidingen op het huwelijk te maken heeft. Na de first look is er tijd voor een memorabele fotoshoot op de mooiste door jullie uitgekozen locaties. Bij de ceremonie ben ik er uiteraard ook bij. Hopelijk laat het weer het toe dat we buiten kunnen fotograferen! En zo wordt alles nauwgezet gefotografeerd; de felicitaties, het aansnijden van de taart, het moment dat jullie elkaar de eerste hap geven van de taart, het borrelen, hopelijk veel gave foto’s van de daggasten, het diner, de speech, de avondgasten, de feestavond met de megastoere openingsdans. Ook raad ik zeker een romantische mini-shoot aan bij de ondergaande zon. O ja, de traditionele familiefoto’s ontbreken zeker niet. We sluiten de avond af met de bijzondere champagnefoto.
Met zoveel foto’s zullen jullie nog jarenlang nagenieten van deze memorabele dag!

Dit pakket omvat:

 • Bruidsfotografie van maximaal 12 uur
 • De selectie en nauwkeurige nabewerking
 • Minimaal 370 foto’s in hoge resolutie
 • USB-stick met de foto’s
 • Binnen 48 uur na het ja-woord een sneak preview
 • Fotoboek (full colour 20 × 30 centimeter) van 24 bladzijden.
 • Spetterende champagnefoto

Een extra uur kan bijgeboekt worden voor €160,- per uur.

 

Boek jullie bruidsfotograaf

 

Willen jullie meer informatie over de bruidsfotografie van bruidsfotograaf Jessie?

Zie voor meer informatie ook mijn andere website: trouwfotograaf Jessie.

Wil je weten of ik als bruidsfotograaf van waarde kan zijn voor jullie?

Neem geheel vrijblijvend contact op met bruidsfotograaf Jessie.