Menu

Fotograaf in Brielle

ZOEKT U EEN FOTOGRAAF IN BRIELLE? KIES DAN VOOR FOTOGRAAF JESSIE!

Brielle, ook wel Den Briel genoemd, is een gemeente in de provincie Zuid-Holland gelegen op het eiland Voorne-Putten. De vestingwallen en de vele monumenten maken van Brielle een pittoreske vestingstad. Als fotograaf in Brielle zal ik hieronder een aantal voorbeelden geven voor mooie fotolocaties.

REDENEN OM EEN FOTOSHOOT TE BOEKEN BIJ FOTOGRAAF JESSIE

Er zijn meerdere redenen om te kiezen voor fotograaf Jessie als jouw fotograaf. Niet alleen heeft fotograaf Jessie als fulltime fotograaf ruime fotografie ervaring, ook ben je verzekerd van een snelle levering. Je hebt de keuze uit meerdere pakketten en bent verzekerd van een professionele opname. Aangezien ik uit de buurt kom, weet ik de mooiste fotolocaties te vinden in Brielle en omgeving.

GAAN JULLIE TROUWEN IN DE OMGEVING VAN BRIELLE? SCHAKEL MIJ DAN IN ALS JULLIE TROUWFOTOGRAAF: INFO TROUWFOTOGRAAF.

ONTDEK MET MIJ DE BESTE PLEKJES VOOR FOTOGRAFIE IN BRIELLE

Een van de mooiste plekjes in Brielle is het voormalig Asyl met het rozenparkje in hartje Brielle. Oorspronkelijk was het gebouw alleen bestemd voor de huisvesting van zeelieden. Nu zijn het “gewone” huurwoningen. Deze plek ligt in hartje van Brielle. Als fotograaf raad ik dan ook aan om nog even wat foto’s te maken bij een mooi oud muurtje. Deze bijzondere plek is te bereiken op loopafstand.

Vesting Brielle: Kaaiwal

Op de Kaaiwal kom ik graag als fotograaf. Het is een verhard wandelpad, waarbij je eenvoudig kunt parkeren. Met veel groene, mooie en oude aspecten zoals de Kaaipoort. Het is dé perfecte fotolocatie.

Sint-Catharijnekerk

De Sint-Catharijnekerk wordt ook wel de Brielse Dom genoemd. Een mooie oude kerk in de binnenstad van Brielle. Gedurende de zomermaanden (april-oktober) is de kerk te bezichtigen.

Brielse meer

Het Brielse meer ligt ten noorden van Brielle. Het is een fraai recreatiegebied waar talloze mooie fotolocaties te vinden zijn! Bovendien is het meer ook een zoetwaterbuffer. Bij het meer kun je gemakkelijk en gratis parkeren.

GEÏNTERESSEERD IN EEN FOTOSHOOT OP LOCATIE? BOEK DEZE FOTOSHOOT