Menu

Fotograaf in Brielle

Op zoek naar een fotograaf in Brielle? Prijzen fotoshoot.

Brielle, ook wel Den Briel, is een gemeente inde provincie Zuid-Holland gelegen op het eiland Voorne Putte. Brielle bestaat uit z’n 31,32 km2 waarvan 3,71 km2 wateroppervlak is. De vestingwallen en de vele monumenten maken van Brielle een pittoreske vestingstad. Met vele mooie oude muren en veel recreatie gebieden. Als fotograaf in Brielle zal ik hier onder een aantal voorbeelden geven voor mooie fotolocaties.

Waarom een fotoshoot boeken bij fotograaf Jessie

✓Fotograaf Jessie is een fulltime fotograaf ✓9 jaar fotografie ervaring ✓Snelle levering ✓Meerdere pakketten ✓Professionele opname ✓Weet de mooie foto locaties te vinden in Brielle en omgeving.

Gaan jullie trouwen in de omgeving van Brielle? Info trouwfotograaf.

De beste plekjes voor fotografie in Brielle

Voormalig Asyl met het rozenprakje hartje Brielle.

Oorspronkelijk was het gebouw alleen bestemd voor de huisvestiging van zeelieden. Nu zijn het “gewone” huurwoningen. deze plek ligt in hartje Brielle. als fotograaf raad ik aan om ook nog even wat foto’s te maken bij een mooi oud muurtje. Te bereiken op loop afstand.

Vesting Brielle. Kaaiwal

De kaaiwal kom ik graag als fotograaf. Je kan hier vlak bij parkeren en het is een verhard wandel pad. Met veel groen en mooie oude aspecten zo als de kaaipoort. Een perfecte foto locatie.

Sint-Catharijnekerk

Ook wel de Brielse Dom genoemd. Een mooie oude kerk in de binnenstad van Brielle. Gedurende de zomermaanden (april-oktober) is de kerk te bezichtigen.

Brielse meer

Het Brielse meer ligt ten noorde van Brielle, het is een fraai recreatie gebied hier zijn talloze mooie fotolocaties te vinden! Buiten dat is het meer ook een zoet water buffer. Er is gemakkelijk en gratis te parkeren. Handig als er iemand in jullie familie zit die slecht te been is.

Geïnteresseerd in een fotoshoot op locatie? Boek fotoshoot