Menu

Fotograaf in Renesse

Op zoek naar een Fotograaf in Renesse? Reserveer bij fotograaf Jessie!

Als fotograaf in Renesse help ik jullie graag met het vinden van een mooie foto locatie in de buurt van Renesse. Renesse is een dorp aan de kop van Schouwen-Duiveland in de Nederlandse provincie Zeeland. Het mooie dorp Renesse krijgt in de zomer veel bezoek van toeristen. Er zijn in Renesse dan ook veel hotels, pensions en campings te vinden. als fotograaf in Renesse help ik jullie graag met het kiezen van een mooie locatie. Hier onder staan enkel voorbeelden.

Info en tarieven fotoshoot

Waarom reserveren bij fotograaf Jessie?

  • Fotograaf Jessie is een fulltime fotograaf
  • Ruime ervaring
  • Snelle levering van foto’s
  • Meerdere pakketten
  • Zelf je favoriete foto’s selecteren
  • Fotograaf Jessie weet de mooie fotolocaties te vinden in Renesse en omgeving
  • Ruime keuze aan fotoshoots: Zwangerschap fotoshoot, new born fotoshoot, trouwfotografie

Contact met fotograaf Jessie

Fotografie plek 1: Strand Renesse bij vakantiepark Roompot

Als fotograaf maak ik graag foto’s op het strand. Dit levert altijd prachtige en rustige foto’s op. Foto’s die op het strand gemaakt zijn, geven geen drukke en gekleurde uitstraling (perfect voor een grote foto boven de bank) Vanaf het Roompot vakantie park is het niet ver lopen naar het strand. Vlak voor dit strand is ook een grote parkeerplaats, daar is het handig om af te spreken. Via een verharde weg lopen wij gezamenlijk naar het strand, en maken wij er een mega toffe fotoshoot van!

Fotografie plek 2: Strand bij Brouwersdam

Dit is ook een mooi strand. Er kan erg dicht bij geparkeerd worden. Helaas is hier is alles weinig groen te vinden. Uiteraard wel wat duingras.

Fotografie plek 3: Duinen en strand Renesse bij Seaside.

Dit is een mooie optie als jullie ook wat groen terug willen zien in de foto’s. Hier moet je echter wel een stukje lopen voor je op het strand bent, over een verhard pad. Aan dit pad heb je kleine smalle zand paden waar je een stukje in kunt lopen voor de foto’s in het groen.

Meer info fotoshoot

Willen jullie weten of ik als fotograaf in Renesse en omgeving iets voor jullie kan betekenen?

Neem geheel vrijblijven contact op via het contactformulier.

Gaan jullie trouwen in Renesse en zijn jullie nog op zoek naar een fotograaf? Bekijk dan ook mijn ander website gespecialiseerd in trouwfotografie.