Menu

Fotoshoot in fotostudio

Een fotoshoot in de fotostudio is een unieke ervaring! Wie wil er nu geen mooie foto’s van zijn of haar gezin, de vrienden- of vriendinnenclub of van zichzelf? Foto’s zijn een tastbare herinnering met kwaliteit voor later. En… je hoeft je vooraf nooit druk te maken of het wel mooi weer wordt, want in de studio ben je verzekerd van een droog kapsel.

GEÏNTERESSEERD IN EEN FOTOSHOOT IN DE FOTOSTUDIO? BOEK DEZE FOTOSHOOT.

 

WAT IS EEN FOTOSHOOT IN DE FOTOSTUDIO?

In de knusse fotostudio in Rockanje ben je al snel helemaal op je gemak. Let maar op! Dit uur gaat helemaal om jullie of jou. Je hoeft uiteraard geen ervaren fotomodel te zijn. Tijdens de fotoshoot reik ik graag tips en trucs aan voor het poseren, zodat iedereen op zijn best op de foto’s staat. De fotostudio beschikt over meerdere achtergronden, zoals wit, zwart, crème en oudroze. Een aanrader is het stoere houten achtergrond met een mooi donker kleed.

Neem gerust meerdere setjes kleding mee. Voor de vrouwen is het ook leuk om meerdere accessoires zoals kettingen, oorbellen en tasjes mee te nemen. Tussendoor is er uiteraard gelegenheid je haar, je accessoires of je make up aan te passen.

Hou je helemaal niet van poseren? Geen probleem! Kijk dan eens bij een fotoshoot op locatie.

FOTOSHOOT IN STUDIO BUDGET | € 95,-

Dit is een fotoshoot van ongeveer 15/20 minuten in de fotostudio in Rockanje. Bij deze fotoshoot krijg je vijf keurig bewerkte digitale foto’s in hoge resolutie zonder logo toezonden. Ideaal voor een cadeau voor opa en oma. Ook perfect als je zelfstandig ondernemer bent en je meerdere professionele foto’s van jezelf nodig hebt.

FOTOSHOOT IN STUDIO STANDAARD | € 160,-

Dit is een fotoshoot van een uur in de fotostudio in Rockanje. Bij deze fotoshoot krijg je maar liefst 25 keurig bewerkte foto’s op een usb-stick in hoge resolutie zonder logo toegezonden. Wil je liever een ongedwongen fotoshoot op een buitenlocatie naar keuze? Kijk dan eens bij de pagina: fotoshoot op locatie.

FOTOSHOOT PAKKET DE LUXE | € 200,-

Deze meest uitgebreide fotoshoot is onze favoriet. Dat komt omdat er zowel foto’s in de fotostudio als beelden op een locatie naar keuze worden geschoten. Voor deze combinatie fotoshoot trek ik zo’n anderhalf uur uit. Het heeft mijn voorkeur om te beginnen in de fotostudio en daarna af te sluiten op de gewenste locatie. Het kan niet anders of er zitten prachtige foto’s voor in de slaapkamer, boven de open haard of in de woonkamer bij! Deze De Luxe variant is ook ideaal voor een zwangerschap fotoshoot. Bij deze fotoshoot krijg je het grote aantal van dertig keurig bewerkte foto’s op een usb-stick in hoge resolutie zonder logo toegezonden.

Geïnteresseerd in een fotoshoot in de fotostudio? Twijfel niet en neem contact met mij op via 06 – 46 15 43 88  of maak gebruik van het contactformulier. Heb je nog vragen? Ik beantwoord ze graag.

Gaan jullie trouwen en zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf? Bekijk ook eens mijn andere site Trouwfotograaf Jessie.