Menu

Fotoshoot in fotostudio

Een fotoshoot in de fotostudio is een unieke ervaring! Wie wil er nu geen mooie foto’s van zichzelf, je gezin of bijvoorbeeld met vriendinnen. Een tastbare herinnering met kwaliteit voor later!

GEÏNTERESSEERD IN EEN FOTOSHOOT IN DE FOTOSTUDIO? BOEK DEZE FOTOSHOOT.

 

WAT IS EEN FOTOSHOOT IN DE FOTOSTUDIO?

In de knusse fotostudio ben je helemaal op je gemak. Dit uur gaat helemaal om jou of jullie. Je hoeft uiteraard geen ervaring te hebben. Tijdens de fotoshoot help ik graag tijdens het poseren zo dat je op je best op de foto’s staat. De fotostudio is uitgerust met meerdere achtergronden, zoals wit, zwart, crème, oudroze en ook een stoere houten achtergrond met een mooi donker kleed.

Neem gerust meerdere setjes kleren mee en leuke accessoires zoals kettingen, oorbellen, tasjes of wat je maar wilt. Je kunt tussendoor uiteraard ook je haar of je make up aanpassen.

Hou je helemaal niet van poseren? Geen probleem! Kijk dan eens bij een fotoshoot op locatie.

FOTOSHOOT IN STUDIO BUDGET | € 95,-

Dit is een fotoshoot van ongeveer 20 minuten in de fotostudio. Deze fotoshoot is inclusief 5 keurig bewerkte digitale foto’s in hoge resolutie zonder logo. Handig voor een cadeau voor opa en oma of als je zelfstandig bent en je een professionele foto van jezelf nodig hebt.

FOTOSHOOT IN STUDIO STANDAARD | € 160,-

Dit is een fotoshoot van 1 uur in de fotostudio. Deze fotoshoot is inclusief 25 keurig bewerkte foto’s op een usb-stick in hoge resolutie zonder logo. Wil je liever een ongedwongen fotoshoot op een buitenlocatie naar keuze? Kijk dan eens bij mijn fotoshoot op locatie.

FOTOSHOOT PAKKET DE LUXE | € 200,-

Dit is een combinatie fotoshoot van foto’s in de fotostudio en op een locatie naar keuze. Deze combinatie fotoshoot duurt anderhalf uur. Hierbij beginnen wij met de foto’s in de fotostudio. Vervolgens maken we foto’s op een locatie naar keuze. Deze fotoshoot is inclusief 30 keurig bewerkte foto’s op een usb-stick in hoge resolutie zonder logo.

Geïnteresseerd in een fotoshoot in de fotostudio? Twijfel niet en neem contact met mij op via 06 – 46 15 43 88  of maak gebruik van het contactformulier. Heb je nog vragen? Ik beantwoord ze graag. Gaan jullie trouwen en zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf? Bekijk ook eens mijn andere site Trouwfotograaf Jessie.