Menu

Fotoshoot in fotostudio

Een fotoshoot in de fotostudio is een unieke ervaring! Wie wil er nu geen mooie foto’s van jou zelf, je gezin of bijvoorbeeld met vriendinnen. Een tastbare herinnering met kwaliteit voor later!

Geïnteresseerd in een fotoshoot in de fotostudio maak hier uw afspraak.

 

Wat is een fotoshoot in de fotostudio

In de knusse fotostudio kan je helemaal op je gemak zijn. Dit uur gaat helemaal om jou of jullie. Je hoeft uiteraard geen ervaring te hebben, ik help graag tijdens het poseren zo dat je er op je best op staat. De fotostudio is uitgerust met meerdere achtergronden: wit, zwart, crème, oud roze ook is er stoere houten achtergrond met een heerlijk donker bond kleed.
Neem gerust meerdere setjes kleren mee, en leuke accessoires zo als kettingen, oorbellen, tasjes of wat je maar wilt. Je kan tussen door uiteraard ook haar of je make up aanpassen.
Hou je helemaal niet van poseren, dat kan natuurlijk ook! Kijk dan eens bij een fotoshoot op locatie.

Fotoshoot in studio budget | € 95,-

Dit is een fotoshoot van ongeveer 20 minuten in de fotostudio. Deze fotoshoot is incl. 5 Keurig bewerkte foto’s digitaal, in hoge resolutie zonder logo. Handig voor een cadeau voor opa en oma, of als je voor je zelf werk en je een professionele foto van je zelf nodig hebt.

Fotoshoot in studio standaard | € 160,-

Dit is een fotoshoot van 1 uur in de fotostudio. Deze fotoshoot is incl. 25 keurig bewerkte foto’s op een usb-stick, in hoge resolutie zonder logo. Wil je liever een ongedwongen fotoshoot op een buiten locatie naar keuze? Kijk dan eens bij een fotoshoot op locatie.

Fotoshoot pakket de luxe | € 200,-

Dit is een combinatie fotoshoot van foto’s in de fotostudio en, op een locatie naar keuze. Deze combinatie fotoshoot duurt anderhalf uur. Hierbij beginnen wij met de foto’s in de fotostudio, daarna gaan wij foto’s maken op een locatie naar keuze. Deze fotoshoot is incl. 30 keurig bewerkte foto’s op een usb-stick in hoge resolutie zonder logo.

Geïnteresseerd in een fotoshoot in de fotostudio? Of wil je meer info? Twijfel niet en neem contact met mij op via 06 – 46 15 43 88 of maak gebruik van het contactformulier.

Gaan jullie trouwen? En zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf? Bekijk ook eens mijn andere site Trouwfotograaf Jessie