Menu

New born fotoshoot

New born fotoshoot is een fotoshoot van jullie pasgeboren baby. Jullie zijn van harte welkom in de fotostudio, maar een new born fotoshoot kan ook bij jullie thuis. De kenmerken van een new born fotoshoot bij fotograaf Jessie zijn: ✓Puur ✓Veilig ✓Ervaren ✓Professioneel ✓Huiselijke sfeer ✓Snelle levering. 

Eew new born fotoshoot, wat is dat precies

Tijdens een new born fotoshoot leg je de eerste momenten van jullie kleintje vas. En wat worden zij snel groot. Daarom is het leuk voor nu én later, die kleine handjes, voetjes en het snoezige hoofdje vast te leggen. Een beeld zegt immers meer dan 1000 woorden! Bij een new born fotoshoot, wordt jullie pas geboren baby, slapend in verschillende houdingen gefotografeerd. Dit kan op veel verschillende manieren. Mijn voorkeur gaat altijd uit naar heel puur. Maar het kan ook met met leuke accessoires! Tijdens de fotoshoot is de baby altijd de baas en doen wij alles op een veilige manier. Daarbij heb ik soms wel even hulp nodig van papa of mama.

Beste tijd voor de fotoshoot

De new born fotoshoot kan het beste plaatsvinden tussen de 5de en 20ste dag na de geboorte. Omdat jullie baby dan nog veel slaapt en zich lekker op krult tijdens de fotoshoot, zoals hij of zij in de baarmoeder ook deed. Het is ook belangrijk dat de baby goed slaapt voordat we met de fotoshoot starten. Zodat hij of zij in allerlei houdingen kan worden gelegd, zonder dat ze er hinder van ondervinden.

Tijdens de fotoshoot

Aan het begin van de new born fotoshoot krijgen jullie uiteraard eerst een bakje koffie of thee met wat lekkers, het is best een lange zit en vergeet niet in de studio zal er een warme aangenaamde temperatuur zijn voor de baby, wat voor jullie best warm kan zijn. Na een lekkere voeding en een dikke knuffel gaan wij starten met de fotoshoot. Meestal begin ik met de zo puur mogelijke foto’s, daarna wikkel ik de new born lekker in en mag hij of zij in een mooie mand of schaal liggen met de eventuele broer of zus er bij. Ook zal er genoeg tijd zijn voor een aantal mooie familie foto’s.

De new born fotoshoot is normaal gesproken altijd in de fotostudio aan huis te Rockanje. Maar in overleg kan ik ook op locatie komen.

NEW BORN FOTOSHOOT BUDGET | € 160

Dit is een fotoshoot van 1 uur incl. 5 keurig bewerkte foto’s digitaal, in hoge resolutie zonder logo.

NEW BORN FOTOSHOOT STANDAARD | € 210

Dit is een fotoshoot van 2,5 uur, met vier verschillende settings. 20 keurig bewerkte foto’s op een usb-stick, in hoge resolutie zonder logo.
Bij dit pakket is er ook voldoende tijd voor familie foto’s.

10 euro korting? Combineer een zwangerschap fotoshoot met een new born fotoshoot bij fotograaf Jessie en ontvang 10 euro korting op de new born fotoshoot.

Reserveer Fotoshoot

 

Wilt u weten of ik als fotograaf iets moois voor jullie kan betekenen? Bel mij geheel vrijblijvend op of stuur een mailtje via het contact formulier.

Hebben jullie trouwplannen voor in de toekomst? Bekijk ook eens Trouwfotograaf Jessie.