Menu

Puppy fotoshoot

Zijn jullie binnen kort een gelukkige eigenaar van een puppy? Gefeliciteerd! Er komt veel kijken bij z’n super schattig jong hondje: inentingen, op voeding, mand, riem en niet te vergeten.. Wat tegenwoordig een hype aan het worden is.. Een puppy fotoshoot! Een puppy fotoshoot is aardig te vergelijken met een new born fotoshoot. Voor sommige mensen is een puppy ook een soort kindje. Laat daarom dit super schattige puppy moment vast leggen.

Een puppy fotoshoot reserveren? Contact.

Wat kan je verwachten tijdens deze fotoshoot

De fotoshoot is in de studio te Rockanje. Eerst maken wij foto’s als hij of zij lekker aan het spelen is. Daarna kunnen wij foto’s van jullie samen maken, met bijvoorbeeld mijn favoriete achtergrond. Deze is crème van kleur. Als jij bijvoorbeeld een licht bruine trui aan hebt en jou puppy met zijn kraalogen naar jou kijkt, maakt dit de foto compleet! Dan is het tijd voor een heerlijke puppy knuffel in een warme deken, zo dat jou jonge hondje lekker in slaap valt. Als jou puppy slaapt, legen wij hem of haar in een mooie mand of schaal. Zo dat wij een diverse fotoshoot als resultaat gecreëerd hebben.

Puppy fotoshoot budget | € 95,-

Dit is een fotoshoot van ongeveer 20 minuten in de fotostudio. Deze fotoshoot is incl. 5 Keurig bewerkte foto’s digitaal, in hoge resolutie zonder logo. Bij deze fotoshoot worden er alleen foto’s van jou en jou puppy samen gemaakt

Puppy fotoshoot standaard |€ 160-,

Dit is een fotoshoot van ongeveer een uur. Deze fotoshoot is incl. 25 keurig bewerkte foto’s op een usb-stick zonder logo in hoge resolutie. Tijdens deze fotoshoot is er genoeg tijd voor foto’s van jou en jou puppy en van de pup alleen.

Contact met Fotograaf Jessie

Jou hondje wordt jou beste maatje! Elke dag ben je met hem of haar bezig. Soms gaan jullie een flinke wandeling maken. Jij laat de wind door je hoofd waaien en jou hond rent gezellig om jou heen en kijkt je gelukkig aan. Dat is wel een toppunt van genieten! Vergeet geen puppy fotoshoot te boeken.Voor je het weet is jullie kleine lieve schattige puppy al een grote stoere hond. Heb je al een grote stoere hond? Kijk dan voor een liefdevolle fotoshoot bij Fotoshoot op locatie.

Gaan jullie trouwen? http://www.trouwfotograafjessie.nl