Menu

Familie fotoshoot op locatie

Een fotoshoot is een unieke ervaring! Tijdens deze ongedwongen fotoshoot maken wij een tastbare herinnering voor later! Deze fotoshoot kan met het gezin, met heel de familie of welke combinatie dan ook!

Familie fotoshoot cadeaubon? Bestellen.

Wat kan je verwachten tijdens een fotoshoot

De locatie mogen jullie zelf uit kiezen. Dit uur gaat helemaal om jou of jou familie. Je hoeft uiteraard geen ervaring te hebben. Voor het mooiste beeld, gaat mijn voorkeur naar een combinatie van geposeerd en spontaan. Ik help graag tijdens het (poseren) en vraag bijvoorbeeld: of jullie naar mij toe kunnen lopen, of elkaar even aan kunnen kijken. Zo dat de foto’s een spontane uitstraling hebben, maar dat jullie wel in het perfecte licht staan.
Hou je wel van poseren? En wil je meerdere kleding set aan? Dat kan natuurlijk ook! Misschien is een fotoshoot in de fotostudio iets voor jou. Kijk voor meer informatie eens bij Fotoshoot in fotostudio.

Fotoshoot budget | € 95,-

Dit is een fotoshoot van ongeveer 20 minuten op locatie naar keuze. Deze fotoshoot is incl. 5 Keurig bewerkte foto’s digitaal, in hoge resolutie zonder logo. Handig voor een cadeau voor opa en oma, of als je een professionele foto van jou zelf nodig hebt.

Fotoshoot standaard | € 160,-

Dit is een goeie keuze als jullie een fotoshoot met heel de familie willen boeken. Dit is een fotoshoot van ongeveer 1 uur op locatie naar keuze. Deze fotoshoot is incl. 25 keurig bewerkte foto’s op een usb-stick, in hoge resolutie zonder logo.

Fotoshoot de luxe | € 200,-

Dit is een combinatie fotoshoot. Hierbij worden er foto’s in de Fotoshoot in de fotostudio en op een locatie naar keuze gemaakt. Deze combinatie fotoshoot duurt anderhalf uur. Hierbij beginnen wij met de foto’s in de fotostudio, daarna gaan wij foto’s maken op een locatie naar keuze. Deze fotoshoot is incl. 30 keurig bewerkte foto’s op een usb-stick in hoge resolutie zonder logo.

Geïnteresseerd in een gezellige fotoshoot op locatie met jou familie?

Of wil je meer info? Twijfel niet en neem contact met mij op via 06 – 46 15 43 88 of maak gebruik van het contactformulier.

Gaan jullie trouwen? En zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf? Bekijk Trouwfotograaf Jessie.