Menu

Familie fotoshoot op locatie

Een fotoshoot is niet alleen een unieke ervaring, maar vooral een tastbare herinnering voor later! Bij hoeveel huishoudens hangt er niet een gezinsfoto ergens in de woonkamer aan de muur? Of boven de open haard? Of in de slaapkamer? Dat is natuurlijk niet zonder reden. Deze fotoshoot wordt doorgaans met het gezin gemaakt, maar het kan nog veel uitbundiger. Wat te denken met de hele familie?

Reserveer fotoshoot

 

Contact met fotograaf Jessie

WAT KUN JE VERWACHTEN TIJDENS EEN FOTOSHOOT?

De locatie waar de foto’s genomen worden mogen jullie uiteraard helemaal zelf bepalen. Geniet je van het Mildenburgbos? Dat kan! Ben je in je element op het strand? Perfect! De locatie is aan jullie. Sterker nog, dit uur draait helemaal om jullie. En dan maakt het niet uit of je ervaring hebt voor de lens of niet. Voor het mooiste resultaat gaat mijn voorkeur naar een combinatie van geposeerde en spontane foto’s. Ben je altijd degene die echt slecht op foto’s staat? Ook dat is geen probleem. Ik heb zo mijn foefjes die ik gebruik tijdens het fotograferen. Zo kan ik vragen of jullie naar mij toe komen lopen of elkaar even aan kunnen kijken. Op deze manier krijgen de foto’s een spontane uitstraling terwijl jullie wel in het perfecte licht staan.

Wil je een neutrale plek? Of wil je meerdere kledingsetjes aan? Dat kan natuurlijk ook! Misschien is een fotoshoot in de fotostudio dan iets voor jou/julie. Kijk voor meer informatie eens bij Fotoshoot in fotostudio.

FOTOSHOOT BUDGET | € 95,-

Dit is een fotoshoot van circa 20 minuten op locatie naar keuze. Bij deze fotoshoot krijgt u een vijftal keurig bewerkte digitale foto’s in hoge resolutie zonder logo toegezonden. Passend voor een cadeau voor opa en oma of als je een professionele foto van jezelf nodig hebt.

FOTOSHOOT STANDAARD | € 160,-

Dit is de juiste keuze als je een fotoshoot met de hele familie wenst te maken. Eén uur lang sta ik helemaal tot jullie beschikking op jullie uitgekozen locatie. Bij deze fotoshoot krijg je liefst 25 keurig bewerkte foto’s op een usb-stick in hoge resolutie zonder logo toegezonden.

FOTOSHOOT DE LUXE | € 200,-

Deze meest uitgebreide fotoshoot is onze favoriet. Dat komt omdat er zowel foto’s in de fotostudio als beelden op een locatie naar keuze worden geschoten. Voor deze combinatie fotoshoot trek ik zo’n anderhalf uur uit. Het heeft mijn voorkeur om te beginnen in de fotostudio en daarna af te sluiten op de gewenste locatie. Het kan niet anders of er zitten prachtige foto’s voor in de slaapkamer, boven de open haard of in de woonkamer bij! Deze De Luxe variant is ook ideaal voor een zwangerschapfotoshoot. Bij deze fotoshoot krijg je het grote aantal van dertig keurig bewerkte foto’s op een usb-stick in hoge resolutie zonder logo toegezonden.

Handig om te weten

  • Na de reservering, ontvangen jullie een lijstje met handige tips voor de fotoshoot incl. kleding tips.
  • Buiten Rockanje, Oostvoorne, Brielle en Hellevoetsluis reken ik reiskosten (0,25 cent per km)

Wilt u een familie fotoshoot cadeau geven? Informeer naar onze CADEAUBON!

GEÏNTERESSEERD IN EEN GEZELLIGE FOTOSHOOT OP LOCATIE MET JE FAMILIE?

Of wil je meer info? Twijfel niet en neem contact met mij op via 06 – 46 15 43 88 of maak gebruik van het contactformulier.