Menu

Newborn fotoshoot

Een newborn fotoshoot is een fotoshoot van jullie pasgeboren baby. Jullie mogen kiezen waar de beelden gemaakt worden. Uiteraard zijn jullie van harte welkom in de fotostudio, maar ik kom ook met liefde bij jullie thuis. Wat je kunt verwachten van een newborn fotoshoot bij fotograaf Jessie? De foto’s zijn puur, professioneel, in huiselijke sfeer. Dankzij mijn jarenlange ervaring kan ik stellen dat ik heel veilig en professioneel werk. Wat men ook fijn vindt, is dat er altijd een snelle levering van de foto’s is.

Info zwangerschap fotoshoot

 

EEN NEWBORN FOTOSHOOT, WAT IS DAT PRECIES?

Tijdens een newborn fotoshoot leg ik de eerste momenten van jullie kleintje vast. Ze worden zo snel groot, daarom is het vastleggen van die kleine handjes, voetjes en het snoezige hoofdje leuk en waardevol. Voor nu én later. Een beeld zegt immers meer dan duizend woorden! Bij een newborn fotoshoot, wordt jullie pasgeboren baby slapend in verschillende houdingen gefotografeerd. Dit kan op veel verschillende manieren. Mijn voorkeur gaat altijd uit om de puurheid van jullie baby vast te leggen. Ook is het mogelijk jullie kindje met leuke accessoires te laten fotograferen! Het uitgangspunt tijdens de fotoshoot is dat de baby de baas is en we alles op een veilige manier doen. Tijdens de fotoshoot heb ik soms wel even hulp nodig van papa of mama.

BESTE TIJD VOOR DE FOTOSHOOT

De newborn fotoshoot kan het beste plaatsvinden tussen de 5de en 14de dag na de geboorte. Jullie baby slaapt dan nog veel en krult zich vaak lekker op tijdens de fotoshoot (vergelijkbaar zoals in de baarmoeder). Het is belangrijk dat de baby goed slaapt voordat we met de fotoshoot starten. In dat geval kunnen we je baby in verschillende houdingen leggen, zonder dat je kleintje er hinder van ondervindt.

TIJDENS DE FOTOSHOOT

Aan het begin van de newborn fotoshoot krijgen jullie uiteraard eerst een kopje koffie of thee met wat lekkers. Ik voor een warme aangename temperatuur voor de baby (die behoorlijk warm kan aanvoelen voor jullie). Nadat mama of papa de baby heeft gevoed en een dikke knuffel heeft gegeven, starten we met de fotoshoot. Ik start meestal met de pure foto’s. Daarna wikkel ik de newborn lekker in en mag hij of zij in een mooie mand of schaal liggen, eventuele met de grote broer of zus erbij. Ook is er genoeg tijd voor een aantal mooie familiefoto’s.

NEWBORN FOTOSHOOT BUDGET | € 160

Dit is een fotoshoot van één uur, waarbij je vijf keurig bewerkte digitale foto’s, in hoge resolutie zonder logo, krijgt toegezonden.

NEWBORN FOTOSHOOT STANDAARD | € 210

Dit is een fotoshoot van 2,5 uur in vier verschillende settings. Na de bewerking, krijgen jullie twintig keurig bewerkte foto’s op een usb-stick in hoge resolutie zonder logo toegezonden. Bij dit pakket nemen we ook voldoende tijd voor familiefoto’s.

Handig om te weten

  • Speciale actie: combineer een zwangerschapsfotoshoot met een newborn fotoshoot bij fotograaf Jessie en ontvang tien euro korting op de newborn fotoshoot.
  • Newborn fotoshoot liever bij jullie thuis? Dat kan natuurlijk ook. Daar reken ik 20 euro extra voor (+ reiskosten 0,25 cent per km)
  • Na de reservering krijgen jullie een lijstje met handige tips voor de fotoshoot. Daar staan ook verschillende kleursets bij, waar jullie uit kunnen kiezen.

Reserveer Fotoshoot

Hebben jullie trouwplannen voor in de toekomst? Bekijk ook eens mijn website: Trouwfotograaf Jessie.