Menu

Fotograaf in Brielle

Op zoek naar een fotograaf in Brielle? reserveer bij FOTOGRAAF JESSIE!

Brielle, ook wel Den Briel genoemd. Is een prachtige historische vesting stad, gelegen op het eiland Voorne-Putten. De vestingwallen en de vele monumenten maken Brielle een pittoreske stadje. Als fotograaf in Brielle heb ik hier onder een aantal voorbeelden van mooie fotolocaties in Brielle geschreven.

info en tarieven fotoshoot

Waarom reserveren bij fotograaf Jessie?

Contact met fotograaf Jessie

Het rozenparkje in hartje Brielle.

Vroeger was het gebouw alleen bestemd voor de huisvesting van zeelieden. Intussen zijn het “gewone” huurwoningen. Met een prachtige rozentuin. Deze plek ligt in het hartje van Brielle. Als fotograaf in Brielle, raad ik zeker deze locatie aan. Om de fotoshoot helemaal compleet te maken, zou ik gaan voor een combinatie met een van de vele oude mooie muurtjes die in Brielle te vinden zijn. Tevens is dit allemaal te bereiken op loopafstand.

Vesting Brielle: Kaaiwal

Als fotograaf in Brielle kom ik graag op de Kaaiwal. Met veel groene, mooie en oude aspecten zoals de Kaaipoort. Het is een verhard wandelpad, bovendien kan je er eenvoudig kunt parkeren. Ook is deze foto locatie goed te combineren met wat oude muurtjes.

Sint-Catharijnekerk

De Sint-Catharijnekerk, ook wel de Brielse Dom genoemd. Is een prachtige kerk in de binnenstad van Brielle. Gedurende de zomermaanden (april-oktober) is de kerk ook van binnen te bezichtigen.

Brielse meer

Het Brielse meer ligt ten noorden van Brielle. Het is een fraai recreatiegebied waar ook talloze mooie fotolocaties te vinden zijn met veel groen! Bovendien kun je gemakkelijk en gratis parkeren.

info fotoshoot op locatie