Menu

Even voorstellen

Welkom! Mijn naam is Jessie Koekendorp, Woonachtig in Rockanje, een klein mooi en gezellig dorpje aan het strand in de provincie Zuid-Holland. Ik ben een fulltime en professionele fotograaf. Ben u op zoek naar een fotograaf in Zuid-Holland? Neem gerust contact op via het contactformulier.

Fotograaf Brielle

Onder tussen kan ik zeggen, dat ik een professionele fotograaf met 9 jaar ervaring ben en niet alleen in Zuid-Holland, voor bruiloft reis ik graag met jullie mee, over heel de wereld! Wat is er mooier om van de hobby je werk te maken! Een zachte new born fotoshoot, een liefdevolle bruiloft vastleggen, of een stoere motorcross fotoshoot, wordt ik erg gelukkig van. Verder ben ik een creatief, enthousiast en positief ingesteld persoon. Elke fotoshoot neem ik serieus, en zie ik als een mooie uitdaging! Fotografie is niet slechts ‘werk’ het is een passie!

Mijn stijl, van fotograferen is te omschrijven als: fris, helder, scherp, met een creatieve draai. Ik hou van lieve zachte foto’s met een mooie blur en veel scherpte en diepte. Maar toch wordt ik ook gelukkig van stoere foto’s, met veel contrast, een mooie lucht waar de wolken of de ondergaande zon goed te zien is. Daarvoor heb ik diverse losse flitsers om het perfecte plaatje te maken. Deze flitsers gebruik ik veel met een bruiloft, zodat het bruidspaar niet heel de dag met dicht geknepen ogen, naar de zon moeten draaien. Dat is niet fraai voor de foto en de make-up. Ook lig ik regelmatig op de grond, of sta ik in de bosjes tijdens de fotoshoot, ziet er voor jullie raar uit. Maar het levert prachtige foto’s op!

Mijn karakter, Veel mensen omschrijven mij als een spontaan, enthousiast, flexibel, helder, en een warm persoon. Mijn voorkeur gaat wel altijd uit naar duidelijkheid. Ik ga er altijd van uit, dat ik de gemaakte foto’s mag gebruiken voor mijn website en portfolio, mag dat niet laat het even weten!

Mijn werkgebied: De fotostudio is in Rockanje. Maar ik ben ook een fotograaf die ook graag op locatie fotografeert, veel in Zuid-Holland, hier weet ik ook veel mooie fotolocaties te vinden. Voor bruiloften Ga ik graag met jullie mee.

Voor meer info over trouwfotografie bekijk ook eens trouwfotograafjessie.nl.