Menu

Even voorstellen

EVEN VOORSTELLEN

Hallo, mijn naam is Jessie. Ik ben een full time fotograaf. En wordt hyperenthousiast van mooi licht.

Fotograaf

Mijn passie als fotograaf. Het vastleggen van waardevolle momenten, het even stil kunnen zetten van de tijd. De twinkels in iemand zijn ogen zien, een kindje die zijn moeder een dikke knuffel geeft, of moet lachten om een grapje van zijn vader. Ik ben elke dag dankbaar dat ik mijn dromen mag volgen en deze mooie momenten voor mensen kan vastleggen!

Naast mijn hobby fotografie. Wordt ik ook erg gelukkig van mijn (bijna:P) altijd vrolijke zoon: Louis Dean en mijn man: Jasper. Wij wonen in een klein gezellig dorpje, genaamd Rockanje. Rockanje ligt aan het strand, waar wij bijna dagelijks komen. Met lekker weer, maar ook zeker als het stormt. Verder ben ik erg ondernemend, hou van uitdagingen en ben altijd in voor iets geks. Ik hou van reizen en geloof in liefde en geluk!

Mijn style als fotograaf. Is niet te beschrijven in een woord, ik hou vooral van warme en liefdevolle foto’s, maar ook van spontane acties en soms een perfect geposeerde foto, waarbij iemand op zijn mooist in beeld komt. Een klein beetje hulp met poseren tijdens de fotoshoot, vinden veel mensen fijn. Dus vind vind ik dit zelf, een perfecte combinatie voor een gezellige fotoshoot.

Ik ga er altijd van uit, dat ik de gemaakte foto’s mag gebruiken voor mijn website en portfolio. Heb je dat liever niet, laat dit dan even weten!

 

Liefs fotograaf Jessie

Voor meer info over trouwfotografie bekijk ook eens trouwfotograaf Jessie.