Menu

Even voorstellen

EVEN VOORSTELLEN
Hoi, ik ben Jessie Koekendorp, fulltime fotograaf en woonachtig in Rockanje. Dit kleine, mooie en gezellige badplaatsje trekt toeristen uit binnen- en buitenland. Het is één van de populairste dorpjes in de provincie Zuid-Holland. Uiteraard hou ook ik van het strand. Maar nog meer van fotografie. Ben u op zoek naar een fotograaf in Zuid-Holland? Neem gerust contact op via het contactformulier.

Fotograaf Brielle

Met zo’n tien jaar aan ervaring kan ik ondertussen wel stellen dat ik een ervaren en professionele fotograaf ben. Ik ben zeer dankbaar dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken! Of het nu een vredige newborn fotoshoot is, een liefdevolle bruiloft of een stoere motorcross fotoshoot: ik word er ontzettend gelukkig van! Kenmerkend voor mij is enthousiasme en positieve instelling. Daarnaast ben ik zeker ook creatief en professioneel. Elke fotoshoot neem ik zeer serieus en zie ik als een mooie uitdaging! Fotografie is niet alleen mijn werk, het is mijn grootste hobby en passie! Overigens fotografeer ik niet alleen in mijn regio of in Zuid-Holland. Als jullie bruiloft in het buitenland is, dan reis ik graag met jullie mee. Ongeacht waar de bruiloft plaatsvindt!

Mijn stijl als fotograaf is te omschrijven als: fris, helder, scherp en met een creatieve draai. Ik hou van lieve, zachte foto’s met veel scherpte en diepte. Daarnaast word ik ook gelukkig van stoere foto’s, met veel contrast en een mooie lucht waar de wolken of de ondergaande zon goed te zien zijn. Ik gebruik diverse losse flitsers om het perfecte plaatje te maken. Deze flitsers gebruik ik veel bij een bruiloft, zodat het bruidspaar niet de hele dag met dichtgeknepen ogen in de zon hoeft te kijken. Dat is immers niet fraai voor de foto en de make-up. Door vanuit verschillende perspectieven te fotograferen, ontstaan er prachtige foto’s. Daarom lig ik regelmatig op de grond of sta ik in de bosjes tijdens de fotoshoot. Alles wat nodig is voor het perfecte plaatje!

Veel mensen omschrijven mij als een warm, enthousiast, spontaan, flexibel en opgeruimd persoon. Mijn voorkeur gaat wel uit naar duidelijkheid. Maar dat geldt waarschijnlijk ook voor jullie.

Ik ga er altijd van uit, dat ik de gemaakte foto’s mag gebruiken voor mijn website en portfolio. Heb je dat liever niet, laat dit dan even weten!

Mijn fotostudio bevindt zich in Rockanje. Ook ben ik als fotograaf veel werkzaam op locatie, met name in Zuid-Holland. Hier weet ik zelf ook veel mooie fotolocaties te vinden.

Voor meer info over trouwfotografie bekijk ook eens trouwfotograaf Jessie.