Menu

Fotograaf in Stellendam

Op zoek naar een fotograaf in Stellendam? Reserveer bij fotograaf Jessie!

Als fotograaf in Stellendam help ik jullie graag met het vinden van een mooie foto locatie in Stellendam. Stellendam is het jongste dorp op Goeree-Overflakkee en ligt aan de Provincialeweg N215. Stellendam kan wel een vissersdorp genoemd worden, het dorp is niet groot maar heeft wel een flinke haven. Vroeger heeft Stellendam regelmatig een strijd moeten voeren tegen het water. Tegenwoordig kunnen wij er met volle teugen genieten van de mooie wateren rond om Stellendam.

Info en tarieven fotoshoot

 

Waarom reserveren bij fotograaf Jessie?

Contact met fotograaf Jessie

Noordzee strandje in Stellendam

Als fotograaf in Stellendam maak ik graag foto’s op dit mooi en rustig strandje. Handig: je kunt er vlak bij parkeren. Na het parkeren is het een klein stukje lopen over de dijk heen, door een prachtig stukje groene natuur ben je zo op het strand. Als fotograaf raad ik zeker deze mooie foto locatie in Stellendam aan.

Vogelobservatorium Tij in Stellendam

Aan de rand van het haringvliet ligt een bijzonder vogelobservatorium. Het heeft de vorm van een ei. Een prachtige fotografie plek! Adres voor de navigatie: Deltahaven 44 in Stellendam daar kan je parkeren. Vanaf daar is het maar z’n 10 minuten lopen door de natuur. (niet handig met hakken aan)

Duinen/ bos in Stellendam

Dit is een mooie optie om foto’s te maken, als er tijdens de fotoshoot een felle zon schijnt of als het erg hard waait. Hier loop je lekker beschut. Dit is maar z’n 10 minuten lopen vanaf de parkeerplaats.

Info fotoshoot

Willen jullie weten of ik als fotograaf in Stellendam iets moois voor jullie kan betekenen?