Menu

Fotograaf in Spijkenisse

Op zoek naar een fotograaf in Spijkenisse? Boek fotoshoot.

Spijkenisse is een moderne stad in de gemeente Nissewaard op het eiland Putten in de provincie Zuid-Holland. Spijkenisse heeft minder natuur dan Rockanje, Oostvoorne of Brielle. Maar er zijn wel mooie stukjes te vinden. Als fotograaf in Spijkenisse zal ik hier onder een aantal voorbeelden geven. Verder kan je in Spijkenisse uitstekend winkelen.

Waarom een fotoshoot boeken bij fotograaf Jessie?

✓Fotograaf Jessie is een fulltime fotograaf ✓9 jaar fotografie ervaring ✓Snelle levering ✓Meerdere pakketten ✓Professionele opname ✓Weet de mooie foto locaties te vinden in de omgeving van Spijkenisse.

Zoekt u een fotograaf in Spijkenisse? Prijzen fotoshoot.

De beste plekjes voor fotografie in Spijkenisse.

Hartelpark Spijkenisse

Dit park is gelegen aan de noordgrens van Spijkenisse. Het park bestaat uit twee delen, Harel westmidden en Hartel Oost. Handig om te weten er loopt een verhard wandel en fiets pad. Het park is gemakkelijk te bereiken. Ook lopen en Schotse Hooglander.

Boekenberg Spijkenisse

De boekenberg is een openbare bibliotheek in Spijkenisse. De bibliotheek is gevestigd in een bijzonder piramidevormig gebouw dat in oktober 2012 officieel geopend door Prinses Laurentien. Het gebouw heeft mooie grote trappen en er zijn veel glaswangen. Perfect voor natuurlijk licht. Adres: markt 40 3201 CZ Spijkenisse.

Gaan jullie trouwen in de omgeving van Spijkenisse? Info trouwfotograaf.