Menu

Fotograaf in Spijkenisse

OP ZOEK NAAR EEN FOTOGRAAF IN SPIJKENISSE? Reserveer bij fotograaf Jessie!

Spijkenisse is een moderne stad in de gemeente Nissewaard op het eiland Voorne Putte, in de provincie Zuid-Holland. Spijkenisse heeft minder natuur dan Rockanje, Oostvoorne of Brielle. Hou je echt van natuur? Dan raad ik als fotograaf aan, om op een ander locatie foto’s te maken. Bekijk bij diverse fotolocaties in het menu, welke mooie plekjes er in de buurt van Spijkenisse te vinden zijn. Er zijn echter wel mooie stukjes te vinden in Spijkenisse. Als fotograaf in Spijkenisse geef ik hieronder een aantal voorbeelden.

Info en tarieven fotoshoot

Waarom reserveren bij fotograaf Jessie?

Contact met fotograaf Jessie

Hartelpark Spijkenisse

Dit park is gelegen aan de noordgrens van Spijkenisse. Het park bestaat uit twee delen: Harel West-Midden en Hartel Oost. Handig om te weten: er loopt een verhard wandel- en fietspad, loopt heerlijk, maar doet het minder goed op de foto. Het park is gemakkelijk te bereiken. Ook zijn er Schotse Hooglanders te vinden.

Boekenberg Spijkenisse

De boekenberg is een openbare bibliotheek in Spijkenisse. De bibliotheek is gevestigd in een bijzonder piramidevormig gebouw, dat in oktober 2012 officieel geopend werd door prinses Laurentien. Het gebouw heeft mooie grote trappen en er zijn veel glaswanden. Perfect voor natuurlijk licht. Het adres van de bibliotheek is: Markt 40 Spijkenisse. Als fotograaf in Spijkenisse raad ik deze locatie aan als optie voor een droge locatie.

Winkelcentrum Spijkenisse

Als je het aan durft, kunnen wij ook foto’s bij het winkelcentrum maken. Er zijn veel mooie fotografie hoekjes te vinden. Echter zijn deze te klein voor een hele familie. Houd er wel rekening mee, dat in het winkelcentrum van Spijkenisse veel andere mensen aanwezig zijn.

info fotoshoot op locatie