Menu

Fotograaf in Hellevoetsluis

Zoekt u een fotograaf in Hellevoetsluis? Boek fotoshoot.

Hellevoetsluis is een plaats in de gemeente Voorne-Putten, in de provincie Zuid-Holland. Hellevoetsluis heeft een gezellig haventje, genaamd De vesting, een strandje met een mooie vuurtoren “echt een plaatje”, een openbaar monument de gerestoreerde bunkers. Maar Hellevoetsluis beschikt ook over een mooi bos. Als fotograaf in Hellevoetsluis help ik jullie graag met de keuze van de fotolocatie.

Info en prijzen fotoshoot

Waarom een fotoshoot boeken bij fotograaf Jessie

✓Fotograaf Jessie is een fulltime fotograaf ✓9 jaar fotografie ervaring ✓Snelle levering ✓Meerdere pakketten ✓Professionele opname ✓Weet de mooie foto locaties te vinden in Hellevoetsluis en omgeving.

Gaan jullie trouwen in de omgeving van Hellevoetsluis? En zijn jullie op zoek naar een fotograaf in Hellevoetsluis? Bekijk mijn site voor Trouwfotografie.

De beste plekjes voor fotografie in Hellevoetsluis

Het bos van Hellevoetsluis.

Ravense Hout wordt dit bos genoemd. Dit bos licht tussen de woonwijk Ravense hoek en de N57 in. Het bos is aangeplant, waardoor er een mooie rechte bomen laan te vinden is dit geeft veel diepte in een foto. Het bos heeft meer dan 600.000 m2 grond. Perfect voor een ongedwongen familie fotoshoot.

De vesting van Hellevoetsluis

Dit is een walhalla voor een fotograaf! Ik als fotograaf kom ik er dus graag. De vesting van Hellevoetsluis beschikt over mooie oude muren, meerdere monument panden, klassieke brug en op loop afstand de bunkers.

Strandjes in Hellevoetsluis

Er zijn 2 strandjes in Hellevoetsluis, de bekendste ligt in de vesting na bij het vakantiepark Cape Helius. Ook wel het piraten strandje genoemd. Het strandje is gemakkelijk te bereiken. Nabij het strandje kan je gratis parkeren, even oversteken en je staat al met je voeten in het zand.

Het andere strandje in Hellevoetsluis is het Quaqstrand. Dit is een fotogeniek strandje aan het Haringvliet. Dit strandje ligt afgelegen in een prachtig natuur gebied. Wat mij als fotograaf erg enthousiast maakt over deze locatie is dat de waterkanten bijna dichtgegroeid zijn, wat een perfect plaatje oplevert.

Geïnteresseerd in een fotoshoot op locatie in Hellevoetsluis? Boek fotoshoot.