Menu

Fotograaf in Hellevoetsluis

FOTOGRAAF IN HELLEVOETSLUIS INSCHAKELEN? FOTOSHOOT BOEKEN

Hellevoetsluis is een plaats in de gemeente Voorne-Putten, in de provincie Zuid-Holland. Hellevoetsluis heeft een gezellig haventje, genaamd De Vesting met een strandje en een vuurtoren. Dit openbare monument beschikt over gerestaureerde bunkers en is echt een plaatje. Tevens vind je in Hellevoetsluis een mooi bos. Als fotograaf in Hellevoetsluis help ik jullie graag met de keuze van de geschikte fotolocatie.

WAAROM EEN FOTOSHOOT BOEKEN BIJ FOTOGRAAF JESSIE

Je profiteert van verschillende voordelen als je kiest voor fotograaf Jessie. Zij is niet alleen fulltime fotograaf, ook beschikt ze over ruime ervaring. Je bent daarnaast verzekerd van een snelle levering van de foto’s en een professionele opname. Je kiest uit meerdere pakketten en kunt vertrouwen op de mooiste plekjes in Hellevoetsluis en omgeving.

Gaan jullie trouwen in de omgeving van Hellevoetsluis? Fotograaf Jessie is gespecialiseerd in trouwfotografie. Bekijk mijn site voor Trouwfotografie.

DE BESTE PLEKJES VOOR FOTOGRAFIE IN HELLEVOETSLUIS

Er zijn een paar prachtige fotolocaties in Hellevoetsluis, die echt de moeite waard zijn tijdens een fotoshoot.

Ravense hout Hellevoetsluis

Het bos van Hellevoetsluis: Het bos wordt het Ravense Hout genoemd. Dit bos ligt tussen de woonwijk Ravense hoek en de N57 in. Het bos is aangeplant, waardoor er een mooie rechte bomenlaan te vinden is. Dit geeft veel diepte in een foto. Het bos heeft meer dan 600.000 m2 grond. Perfect voor bijvoorbeeld een familie fotoshoot.

Vesting in Hellevoetsluis

De vesting van Hellevoetsluis is een walhalla voor een fotograaf! De vesting beschikt over mooie oude muren, meerdere monumentale panden, een klassieke brug en op loopafstand zijn de bunkers te vinden.

Strandjes in Hellevoetsluis

Er zijn twee strandjes in Hellevoetsluis. De bekendste ligt in de vesting nabij het vakantiepark Cape Helius. Ook wel het piratenstrandje genoemd. Het strandje is eenvoudig te bereiken. Nabij het strandje kun je gratis parkeren, daarna even oversteken en je staat al met je voeten in het zand! Het andere strandje in Hellevoetsluis is het Quakstrand. Dit is een fotogeniek strandje aan het Haringvliet. Dit strandje ligt afgelegen in een prachtig natuurgebied. Wat mij als fotograaf erg enthousiast maakt over deze locatie is dat de waterkant bijna dichtgegroeid is, wat een perfect plaatje oplevert.

GEÏNTERESSEERD IN EEN FOTOSHOOT OP LOCATIE IN HELLEVOETSLUIS? BOEK FOTOSHOOT.