Menu

Fotograaf in Hellevoetsluis

op zoek naar een fotograaf in Hellevoetsluis? Reserveer bij fotograaf Jessie!

Hellevoetsluis is een plaats in de gemeente Voorne-Putten. Hellevoetsluis heeft een gezellig haventje, genaamd: De Vesting met een strandje en een vuurtoren. Dit openbare monument beschikt over gerestaureerde bunkers. Tevens vind je in Hellevoetsluis een mooi bos. Als fotograaf in Hellevoetsluis help ik jullie graag met de keuze van de geschikte fotolocatie. Bekijk daarom hier onder de diverse voorbeelden.

info en tarieven fotoshoot

 

Waarom reserveren bij fotograaf Jessie?

Contact met fotograaf Jessie

Ravense hout Hellevoetsluis

Dit bos wordt ook wel het Ravense Hout genoemd. Dit prachtige bos ligt tussen de woonwijk Ravense hoek en de N57 in. Het bos is aangeplant, waardoor er een mooie rechte bomenlaan te vinden is. Dit geeft veel diepte in een foto. Het bos heeft meer dan 600.000 m2 grond. Als fotograaf in Hellevoetsluis raad ik deze locatie zeker aan voor een warme herfst fotoshoot!

Vesting in Hellevoetsluis

De vesting van Hellevoetsluis is een walhalla voor een fotograaf! Je kunt er namelijk prachtige foto’s maken. De vesting beschikt over mooie oude muren, meerdere monumentale panden, een klassieke brug en op loopafstand zijn ook de (inmiddels gerestaureerde) bunkers te vinden.

Strandjes in Hellevoetsluis

Er zijn twee strandjes in Hellevoetsluis. De bekendste ligt in de vesting nabij het vakantiepark Cape Helius. Ook wel het piratenstrandje genoemd. Het strandje is eenvoudig te bereiken. Nabij het strandje kan je gemakkelijk en gratis parkeren, daarna even oversteken en je staat al met je voeten in het zand! Het andere strandje in Hellevoetsluis is het Quakstrand. Dit is een fotogeniek strandje aan het Haringvliet. Dit strandje ligt iets afgelegen in een prachtig natuurgebied. Wat mij als fotograaf in Hellevoetsluis erg enthousiast maakt over deze locatie is dat de waterkant bijna dichtgegroeid is, wat een prachtig plaatje oplevert.

info fotoshoot op locatie