Menu

Zwangerschap fotoshoot

Jouw lichaam is op dit moment een mini-mensje aan het maken en dat is ontzettend bijzonder! Tijdens de zwangerschapsfotoshoot gaan wij deze bijzondere periode op een professionele manier vastleggen.

Reserveer fotoshoot

BESTE TIJD VOOR EEN ZWANGERSCHAPSFOTOSHOOT

De beste tijd voor een zwangerschapsfotoshoot is rond de 32 weken omdat je buik dan mooi rond is. Als het goed is ben je zelf rond die tijd ook nog een beetje flexibel.

DE FOTOSHOOT OP LOCATIE OF IN DE STUDIO

Een zwangerschapsfotoshoot op locatie is natuurlijk altijd mooi! Denk aan een mooie dag op het strand met een klein briesje of in het bos waar de zon zorgt voor een prachtige lichtval door de bladeren heen. Dit geeft een romantische warm beeld en maakt de foto compleet. Leuk idee: neem een grote broer of zus mee tijdens de fotoshoot. Een fotoshoot op locatie vindt plaats in ongedwongen sfeer en er zijn veel mogelijkheden qua poses.

Een zwangerschapsfotoshoot in de studio heeft het voordeel dat er altijd een aangename temperatuur is. Ik maak gebruik van verschillende achtergronden en als je in verschillende kleding op de foto wilt is het heel eenvoudig om je snel om te kleden.

Als je niet kunt kiezen tussen een zwangerschapsfotoshoot in de studio of een zwangerschapsfotoshoot op locatie, kies dan voor een combinatie. Tijdens de shoot beginnen we in de studio. Daarna gaan we naar de buitenlocatie.

WAT KUN JE VERWACHTEN TIJDENS DE FOTOSHOOT

Als je besluit een zwangerschapsfotoshoot te reserveren, prikken we eerst een datum. Vervolgens ontvang je een handige lijst met tips voor de fotoshoot. Tijdens de fotoshoot help ik je (of jullie) op een professionele manier met poseren. Op die manier kom je op je allermooist op de foto te staan.

ZWANGERSCHAP FOTOSHOOT BUDGET | € 95-,

Dit is een fotoshoot van 20 minuten in de studio of op een locatie naar keuze. De fotoshoot is inclusief 5 keurig bewerkte digitale foto’s in hoge resolutie zonder logo.

ZWANGERSCHAP FOTOSHOOT STANDAARD | €160,-

Dit is een fotoshoot van een uur. In de studio of op een locatie naar keuze inclusief 25 keurig bewerkte foto’s op een usb-stick in hoge resolutie zonder logo.

ZWANGERSCHAP FOTOSHOOT DE LUXE | € 200,-

Dit is perfect als je niet kunt kiezen of je de fotoshoot in de studio of op een locatie naar keuze wilt. Wij beginnen met de foto’s in de studio. Daarna gaan wij naar een locatie van jouw keuze. Deze combinatie zwangerschapsfotoshoot van anderhalf uur is inclusief 30 keurig bewerkte foto’s op usb-stick in hoge resolutie zonder logo.

Geïnteresseerd in een mooie zwangerschapsfotoshoot? Twijfel niet en neem contact met mij op via 06 – 46 15 43 88 of maak gebruik van het contactformulier.

Hebben jullie trouwplannen in de toekomst? Bekijk ook Trouwfotografie.