Menu

Zwangerschap fotoshoot

Jou lichaam is nu een mini mensje aan het maken, dat is ontzetten bijzonder! Twijfel dus niet om een zwangerschap fotoshoot te reserveren. Dan gaan wij deze bijzondere periode op een professionele manier vast leggen.

Reserveer fotoshoot

Beste tijd voor een zwangerschap fotoshoot

Rond de 32 weken, omdat je buik dan mooi rond is. En als het goed is ben je zelf nog een beetje flexibel. Maar bij iedereen is de zwangerschap anders.

De fotoshoot op locatie of in de studio

Een zwangerschap fotoshoot op locatie, is natuurlijk altijd mooi! Vooral op het strand waar er een heerlijk briesje door jou haren heen waard, of in de duinen, met een zacht zonnetje wat tussen de bladeren door schittert. Dit geeft een romantische warm beeld en maakt de foto compleet. Ook is het leuk als er al een grote broer of zus mee gaat tijdens de fotoshoot. Een fotoshoot op locatie geeft een ongedwongen gevoel en er zijn meer mogelijkheden qua poses.

Een zwangerschap fotoshoot in de studio heeft het voordeel dat er altijd een aan genaamde temperatuur is, verschillende achtergronden en het is makkelijk qua omkleden.

Als je niet kan kiezen tussen een zwangerschap fotoshoot in de studio of een zwangerschap fotoshoot op locatie? Geen probleem er is ook een combinatie zwangerschap fotoshoot. Hierbij beginnen wij in de studio, daarna gaan wij naar de buiten locatie.

Wat kan je verwachten tijdens de fotoshoot

Als je besluit een zwangerschap fotoshoot te reserveren, prikken wij een datum, ontvang je een handige lijst met tips voor de fotoshoot. Tijdens de fotoshoot zal ik jou/jullie op een professionele manier helpen met poseren zo dat je er op je aller mooist op komt te staan.

Zwangerschap fotoshoot budget | € 95-,

Dit is een fotoshoot van 20 minuten. In de studio of op een locatie naar keuze incl: 5 keurig bewerkte foto’s, digitaal in hoge resolutie zonder logo.

Zwangerschap fotoshoot Standaard | €160,-

Dit is een fotoshoot van een uur. In de studio of op een locatie naar keuze incl: 25 keurig bewerkte foto’s op een usb-stick, in hoge resolutie zonder logo.

Zwangerschap fotoshoot de luxe | € 200,-

Dit is perfect als je niet kunt kiezen of je de fotoshoot in de studio of op een locatie naar keuze wilt. Wij beginnen met de foto’s in de studio. Daarna gaan wij naar een locatie naar keuze. Deze combinatie zwangerschap fotoshoot van anderhalf uur is incl 30 keurig bewerkte foto’s op een usb-stick in hoge resolutie zonder logo.

Geïnteresseerd in een mooie zwangerschap fotoshoot? Of wil je meer info? Twijfel niet en neem contact met mij op via 06 – 46 15 43 88of maak omdat gebruik van het contactformulier.

Hebben jullie trouwplannen in de toekomst? Bekijk ook Trouwfotografie.