Menu

Fotograaf in Ouddorp

Zijn jullie op zoek naar en fotograaf in Ouddorp? Boek fotoshoot.

Ouddorp is een prachtige badplaats op de kop van Goeree-Overflakkee in het zuide van de provincie Zuid-Holland. Ouddorp heeft veel mooie fotolocaties, denk bijvoorbeeld aan de grote brede stranden. Perfect voor een spontane fotoshoot met heel de familie! Heerlijk ongedwongen, gaan wij foto’s maken terwijl er een zacht briesje door jullie haren heen waait. Boek een fotoshoot al vanaf 105 euro! Als fotograaf in de omgeving van Ouddorp weet ik de mooie fotografie plekjes te vinden.  Zie hier onder een aantal voorbeelden.

Info en prijzen fotoshoot

Gaan jullie trouwen in de omgeving van Ouddorp? En zijn jullie op zoek naar een fotograaf in Ouddorp? Bekijk mijn andere site gespecialiseerd in Trouwfotograafie

Strand Ouddorp

Het strand van Ouddorp, logeren jullie toevallig in Port zee landen? Dan kunnen jullie via een voetgangerspad en/of fiets pad vanuit het park zo de weg over naar het strand. Met de auto kan natuurlijk ook. Parkeren aan het strand van Ouddorp is gratis. Nog een groot voordeel, vanaf de parkeerplaats is het maar een minuut lopen en zijn ben je al op het strand, zonder een hele klim over hoge duinen.

Logeren jullie in Landal? Dan kunnen wij ook foto’s maken in het park zelf, deze is zo mooi met al dat duingras, grote vijver en mooie stijgers. Willen jullie wel naar het strand? Dan moeten jullie even over de duinen heen wandelen, fietspad oversteken en dan zijn jullie ook op het prachtige strand van Ouddorp.

Bos Ouddorp

Maar er is meer dan alleen maar strand in Ouddorp. Als fotograaf in Ouddorp kom ik ook graag bij Punt west. Je kunt makkelijk parkeren op de parkeerplaats van Oasis Parcs Punt West. Dan lopen wij over een verhard pad in 3 minuten een mooi bos in. Daar hebben wij de keuze of wij over het verharde pad gaan (fijn als het veel geregend heeft) of wij gaan foto’s maken op onverharde paden. Ook is er op een aantal minuten wandelen een mooie vijver. Een prachtig stukje natuur!

Bunkers Ouddorp

Hou je meer van wat stoerdere fotografie? Dan is de bunker route misschien is voor jou! Op loop afstand zijn hier meerdere gerenoveerde bunkers te zien.

Geïnteresseerd in een gezellige ongedwongen fotoshoot bij de fotograaf in Ouddorp? Boek fotoshoot.

 Info en prijzen fotoshoot