Menu

Fotograaf in Ouddorp

ZIJN JULLIE OP ZOEK NAAR EEN FOTOGRAAF IN OUDDORP? BOEK DAN EEN FOTOSHOOT BIJ FOTOGRAAF JESSIE.

Ouddorp is een prachtige badplaats op de kop van Goeree-Overflakkee in het zuiden van de provincie Zuid-Holland. Ouddorp heeft veel mooie fotolocaties, zoals de grote brede stranden. Perfect voor een spontane fotoshoot met de hele familie! Een fotoshoot boek je al vanaf €95,-! Als fotograaf in de omgeving van Ouddorp weet ik de mooiste plekjes te vinden voor de fotoshoot. Benieuwd naar een impressie? Bekijk hieronder een aantal voorbeelden.

Gaan jullie trouwen in de omgeving van Ouddorp en zijn jullie op zoek naar een fotograaf? Bekijk mijn andere site over trouwfotografie.

STRAND OUDDORP

Logeren jullie toevallig in Port Zélande? Dan kunnen jullie via een voetgangerspad en fietspad vanuit het park zo de weg over naar het strand. Met de auto kan dit natuurlijk ook. Parkeren aan het strand van Ouddorp is gratis. Nog een groot voordeel: vanaf de parkeerplaats is het maar een minuut lopen en ben je al direct op het strand, zonder de hele klim over hoge duinen.

Logeren jullie in Landal Greenparks? Dan kunnen we ook foto’s maken in het park zelf. Dit park is zo mooi met al dat duingras, grote vijvers en mooie stijgers. Willen jullie juist naar het strand? Dan moeten jullie even over de duinen heen wandelen, het fietspad oversteken en dan zijn jullie op het prachtige strand van Ouddorp.

BOS OUDDORP

Maar er is meer dan alleen maar een breed strand in Ouddorp. Als fotograaf in Ouddorp kom ik ook graag bij Punt West. Je kunt eenvoudig parkeren op de parkeerplaats van Oasis Parcs Punt West. Vervolgens loop je over een verhard pad in drie minuten het prachtige bos in. Hier kunnen we kiezen tussen het verharde pad (aan te raden als het veel geregend heeft) of kiezen we juist voor de onverharde paden. Ook is er op een aantal minuten wandelen een mooie vijver. Een prachtig stukje natuur en de ideale locatie voor een fotoshoot!

BUNKERS OUDDORP

Hou je meer van de wat stoerdere fotografie? Dan is de bunkerroute de juiste keuze voor jou! Op loopafstand zijn hier meerdere gerenoveerde bunkers te zien.

Geïnteresseerd in een professionele en gezellige fotoshoot bij fotograaf Jessie in Ouddorp? Boek dan direct een fotoshoot!