Menu

Fotograaf in Oostvoorne

Op zoek naar een fotograaf in Oostvoorne? Reserveer bij fotograaf Jessie!

Oostvoorne is een dorpje op het eiland Voorne-Putten. De duinen van Oostvoorne zijn maar liefst 264 hectare groot. Het is een heerlijk gebied om doorheen te dwalen. Wat ik als fotograaf in Oostvoorne graag doe! Er zijn talloze foto locaties te vinden in en rond om Oostvoorne. Als fotograaf in Oostvoorne help ik jullie graag met de keuze van een mooie locatie voor jullie fotoshoot. Hier onder staan enkele voorbeelden. Gaan jullie trouwen? Bekijk ook eens mijn nieuwe website: Trouwfotograaf Jessie.

Info en tarieven fotoshoot

 

WAAROM EEN FOTOSHOOT BOEKEN BIJ FOTOGRAAF JESSIE in Oostvoorne?

Contact met fotograaf Jessie

Maasvlakte strand Oostvoorne

Het grote Maasvlakte strand behoort eigenlijk tot de gemeente Rotterdam, maar vanaf Oostvoorne ben je er zo. Dit bijzondere strand is populair onder vele toeristen, kitesurfers, golfsurfers en boot- en vogelspotters. Als fotograaf in Oostvoorne maak ik hier graag foto’s. Mijn favoriete fotolocatie is bij het bekende kunstwerk Zandwacht. Dit grote kunstwerk van 20 bij 40 meter is gelegen aan het begin van de tweede Maasvlakte. Het is gemaakt van extra sterk zandkleurig beton. Wat een schitterend beeld geeft bij het strand. Dit kunstwerk is perfect voor een gezellige familie fotoshoot. Nadat wij foto’s bij het kunstwerk hebben gemaakt, kunnen wij doorlopen naar het strand.

Bos in Oostvoorne

Landgoed Mildenburg is ontstaan in de zestiende eeuw als buitenplaats. Later in de achttiende eeuw werd er op dit landgoed een bos aangelegd, bestaande uit verschillende soorten bomen en planten. Als fotograaf in Oostvoorne heb ik een favoriet stukje: “de bomenlaan”. Deze bomen zijn gepland rond 1850.

info fotoshoot