Menu

Fotograaf in Oostvoorne

Op zoek naar een fotograaf in Oostvoorne? Boek fotoshoot.

Oostvoorne is een badplaats op het eiland Voorne Putte in de provincie Zuid-Holland. De duinen van Oostvoorne zijn maar liefst 264 hectare groot. Het is een heerlijk gebied om door heen te dwalen. Wat ik als fotograaf in Oostvoorne graag doe. Vooral op een door de weekse dag is het erg rustig, de enige die je tegenkomt zijn reeën, pony’s en Galloway runderen.

Zoekt u een fotograaf in Oostvoorne? Prijzen fotoshoot.

 

Waarom een fotoshoot boeken bij fotograaf Jessie?

✓Fotograaf Jessie is een fulltime fotograaf ✓9 jaar fotografie ervaring ✓Snelle levering ✓Meerdere pakketten ✓Weet de mooie foto locaties te vinden in Oostvoorne en omgeving.

 

Maasvlakte strand.

Het grote strand behoord eigenlijk tot de gemeente Rotterdam, maar vanaf Oostvoorne ben je er zo. Dit bijzondere strand is populair onder vele toeristen, kite surfers, golfsurfers, boot en vogel spotters. En met een beetje geluk op een rustige dag komen de zeehonden even een kijkje nemen. Ook ik als fotograaf kom er graag. Het strand is erg groot. Mijn favoriete foto locatie is: bij het bekende kunstwerk Zandwacht. Dit grote kunstwerk van 20 bij 40 meter is gelegen aan het begin van de 2de Maasvlakte. Het is gemaakt van extra sterk zandkleurig beton. Wat een schitterend beeld geeft bij het strand. Dit kunstwerk is perfect voor een ongedwongen familie fotoshoot, na dat wij foto’s bij het kunstwerk gemaakt hebben kunnen wij even doorlopen naar het grote o zo mooie strand.

Bos in Oostvoorne.

Landgoed Mildenbrug is ontstaan in de zestiende eeuw als buitenplaats. later in de achttiende eeuw werd er op dit landgoed een bos aangelegd bestaande uit verschillende soorten bomen. Als fotograaf heb ik een favoriet stukje “de bomen laan”. Deze bomen zijn gepland rond 1850.

Info en prijzen fotoshoot

Gaan jullie trouwen in de omgeving van Oostvoorne? En zijn jullie op zoek naar een fotograaf in Oostvoorne. Bekijk ook eens mijn site gespecialiseerd in trouwfotografie.

Trouwfotograaf Jessie