Menu

Fotograaf in Oostvoorne

Op zoek naar een fotograaf in Oostvoorne? Reserveer bij fotograaf Jessie!

Oostvoorne is een badplaats op het eiland Voorne-Putten in de provincie Zuid-Holland. De duinen van Oostvoorne zijn maar liefst 264 hectare groot. Het is een heerlijk gebied om doorheen te dwalen. Wat ik als fotograaf in Oostvoorne graag doe, is foto’s maken op een doordeweekse dag. Dan is het namelijk erg rustig. De enige wezens die je tegenkomt zijn reeën, pony’s en de Galloway runderen.

WAAROM EEN FOTOSHOOT BOEKEN BIJ FOTOGRAAF JESSIE in Oostvoorne?

  • Fotograaf Jessie is een fulltime fotograaf
  • Ruime ervaring
  • Snelle levering
  • Meerdere pakketten
  • Weet de mooiste fotolocaties te vinden in Oostvoorne en omgeving.

Maasvlakte strand Oostvoorne

Het grote Maasvlakte strand behoort eigenlijk tot de gemeente Rotterdam, maar vanaf Oostvoorne ben je er zo. Dit bijzondere strand is populair onder vele toeristen, kitesurfers, golfsurfers en boot- en vogelspotters. Met een beetje geluk komen de zeehonden even een kijkje nemen. Ook ik als fotograaf kom er graag. Het strand is erg groot. Mijn favoriete fotolocatie is bij het bekende kunstwerk Zandwacht. Dit grote kunstwerk van 20 bij 40 meter is gelegen aan het begin van de tweede Maasvlakte. Het is gemaakt van extra sterk zandkleurig beton. Wat een schitterend beeld geeft bij het strand. Dit kunstwerk is perfect voor een gezellige familie fotoshoot. Nadat we foto’s bij het kunstwerk hebben gemaakt, kunnen wij even doorlopen naar het grote mooie strand.

Bos in Oostvoorne

Landgoed Mildenburg is ontstaan in de zestiende eeuw als buitenplaats. Later in de achttiende eeuw werd er op dit landgoed een bos aangelegd, bestaande uit verschillende soorten bomen. Als fotograaf heb ik een favoriet stukje: “de bomenlaan”. Deze bomen zijn gepland rond 1850.

ZOEKT U EEN FOTOGRAAF IN OOSTVOORNE? BEKIJK DE PRIJZEN VAN EEN FOTOSHOOT.

Gaan jullie trouwen in de buurt van Oostvoorne? Bekijk dan mijn andere site gespecialiseerd in bruiloften.