Menu

Fotograaf in Rockanje

Op zoek naar een fotograaf in Rockanje? Reserveer bij fotograaf Jessie!

Welkom op de website van fotograaf Jessie uit Rockanje. Rockanje is een klein, fotogeniek, gezellig dorpje aan de Noordzeekust in Zuid-Holland. Met prachtige fotolocaties voor een spetterende fotoshoot! Als fotograaf help ik jullie graag met het kiezen van een perfecte locatie. Hier onder staan een aantal voorbeelden.

Info en tarieven fotoshoot

 

Waarom reserveren bij fotograaf Jessie?

Contact met fotograaf Jessie

STRAND ROCKANJE

Als fotograaf in Rockanje maak ik graag foto’s op het strand. Het strand levert mooie, zachte foto’s op. Een fotoshoot op het strand van Rockanje heeft meerdere voordelen: Je kunt er gemakkelijk parkeren, het is vaak rustig en niet te vergeten voor het strand heb je prachtige duinen, wat jullie fotoshoot helemaal compleet maakt! Ook handig om te weten: als er iemand in de groep zit die minder mobiel is, er is een geasfalteerd pad aanwezig in de duinen tussen de eerste en tweede slag.

DE PAN IN ROCKANJE

De Pan is een duingebied in Rockanje. Dit duingebied ligt tussen het eerste slag van Rockanje en de dam (N57 richting Stellendam). Dit is een uitgestrekt gebied waar runderen (Schotse Hooglanders) lopen. Handig om te weten: de wandel paden zijn van mul zand. Honden mogen mee, maar die dienen wel aangelijnd te blijven. Je kunt hier gemakkelijk parkeren (gratis). Vanaf deze locatie kunnen we ook naar een gedeelte lopen, dat vergelijkbaar is met een bos. Hier staan hoge bomen en is er meer schaduw.

info fotoshoot op locatie

Gaan jullie trouwen in de omgeving van Rockanje en zijn jullie op zoek naar een fotograaf in Rockanje? Bekijk trouwfotograaf Jessie.

Reserveer jullie fotoshoot bij fotograaf Jessie, Fotograaf in Rockanje.