Menu

Fotograaf in Rockanje

OP ZOEK NAAR EEN FOTOGRAAF IN ROCKANJE? BOEK NU EEN FOTOSHOOT.

Deze website is de site van fotograaf Jessie uit Rockanje. Rockanje is een klein, fotogeniek, gezellig dorpje aan de Noordzeekust in Zuid-Holland. Een superleuke fotolocatie voor een spetterende familie fotoshoot!

Gaan jullie trouwen in de omgeving van Rockanje en zijn jullie op zoek naar een fotograaf? Bekijk trouwfotograaf Jessie

WAAROM EEN FOTOSHOOT BOEKEN BIJ FOTOGRAAF JESSIE?

Je profiteert van verschillende voordelen als je kiest voor fotograaf Jessie:

  • Fotograaf Jessie is een fulltime fotograaf
  • Ruime ervaring
  • Snelle levering van foto’s
  • Keuze uit meerdere pakketten
  • Jessie weet de mooiste fotolocaties te vinden in Rockanje en omgeving
  • Jessie beschikt over een fotostudio in Rockanje.

Fotograaf in Rockanje

Als fotograaf woon ik perfect in Rockanje. Rockanje is een zeer geschikte plaats voor een heerlijke fotoshoot met verschillende fotolocaties op loopafstand.

STRAND ROCKANJE

We parkeren op de eerste of tweede slag van Rockanje en lopen daarna door de schitterende duinen. Hier starten we al met de eerste foto’s. Vervolgens lopen wij door naar het strand waar we de fotoshoot compleet maken. Ook handig om te weten: als er iemand in de groep zit die minder mobiel is, er is een geasfalteerd pad aanwezig in de duinen tussen de eerste en tweede slag.

DE PAN IN ROCKANJE

De Pan is een duingebied in Rockanje. Dit duingebied ligt tussen het eerste slag van Rockanje en de dam (N57 richting Stellendam). Dit is een uitgestrekt gebied waar runderen (Schotse Hooglanders) lopen. Ook zijn er veel reeën te zien. Handig om te weten is dat we door mul zand moeten lopen in dit gebied. Honden mogen mee, maar die dienen wel aangelijnd te blijven. Parkeren is hier gratis. Vanaf deze locatie kunnen we ook naar een gedeelte lopen, dat vergelijkbaar is met een bos. Hier staan hoge bomen en is er meer schaduw. Ideaal op hele warme dagen.

Meer info en prijzen fotoshoot