Menu

Fotograaf in Rockanje

Op zoek naar een fotograaf in Rockanje? Boek fotoshoot.

Welkom op de website van fotograaf Jessie uit Rockanje. Rockanje is een klein, fotogeniek, gezellig dorpje aan de Noordzeekust. Een super fotolocatie voor een spetterende familie fotoshoot!

Gaan jullie trouwen in de omgeving van Rockanje? En zijn jullie op zoek naar een fotograaf in Rockanje? Trouwfotograaf Rockanje.

Waarom een fotoshoot boeken bij fotograaf Jessie?

✓Fotograaf Jessie is een fulltime fotograaf ✓9 jaar fotografie ervaring ✓Snelle levering ✓Meerdere pakketten ✓Weet de mooie foto locaties te vinden in Rockanje en omgeving ✓Beschikt over een fotostudio in Rockanje.

Als fotograaf woon je perfect in Rockanje. Rockanje is een zeer geschikte plaats voor een heerlijk ongedwongen fotoshoot met verschillende fotolocaties op loop afstand.

Strand Rockanje

Als u parkeert op het eerste of tweede slag van Rockanje lopen wij door de schitterende duinen heen, waar wij natuurlijk al starten met de eerste foto’s. Daarna lopen wij door naar het strand waar wij de fotoshoot compleet maken. Ook handig om te weten, als er iemand in de groep zit die minder mobiel is. Er loopt een geasfalteerd pad in de duiden tussen het eerste en tweede slag.

(foto Rockanje strand komt binnenkort)

De Pan in Rockanje

De Pan is een duingebied in Rockanje. Dit duin gebied ligt tussen het eerst slag van Rockanje en de dam (N 57 richting Stellendam) Dit is een uitgestrekt gebied waar runderen (schotse Hooglanders) lopen. Ook zijn er veel reeën te zien. Handig om te weten is dat wij hier wel door mul zand lopen. Honden mogen mee maar wel aangelijnd. En je kan hier gratis parkeren. Vanaf deze locatie kunnen wij ook naar een gedeelte lopen wat meer op een bos lijkt. Hier staan hoge bomen en is er meer schaduw.

(foto Duingebied de pan komt binnenkort)

Meer info en prijzen fotoshoot